Versiuni noi pentru Bugatti Chiron – Noire Sportive și Noire Elegance

Autor: Elena Luchian 02 dec. 2019 Știri auto

Bugatti lansează două versiuni noi pentru Chiron. Este vorba despre Noire Sportive și Noire Elegance. Doar 20 de astfel de unități vor fi construite.

Bugatti Chiron Noire Elegance vine cu o caroserie din fibră de carbon, o grilă redesenată cu logo-ul Bugatti din argint, jante noi și etriere negre, toate cu finisaje negre lucioase. Cabina găzduiește scaune îmbrăcate în piele neagră și inscripția Noire pe pragurile laterale, pe consola centrală și pe tetiere.

Chiron Noire Sportive primește elemente de caroserie din fibră de carbon de culoare neagră cu finisaj mat, la fel ca și butoanele, comutatoarele și cadranele aflate la bord. Apare inscripția Noire tot pe praguri, pe consolă și pe tetiere.

Fiecare dintre cele 20 de mașini va avea un preț de pornire de 3 milioane de euro, anunță constructorul din Molsheim. Primii clienți își vor primi mașina în cel de-al doilea trimestru al anului viitor. Cei care au comandat deja un Chiron Sport și încă așteaptă să-l primească, pot face un upgrade pentru a-și primi hypercar-ul cu exterior și interior Noire, dacă plătesc încă 100.000 de euro.

Bugatti este specialist în vehicule construite în ediție limitată. La începutul anului, a prezentat la Salonul Auto de la Geneva, o mașină unică, Voiture Noire, care a devenit cea mai scumpă mașină din lume. 16,7 milioane de euro plus taxe este prețul pentru care s-a vândut modelul, un tribut pentru legendarul Type 57 SC Atlantic.

Cumpărătorul a dorit să-și păstreze anonimatul, dar au existat zvonuri care l-au dat, inițial, pe celebrul fotbalist Cristiano Ronaldo ca fiind cumpărătorul mașinii unicat. Ulterior, presa din Germania a vorbit despre fostul șef al Grupului Volkswagen, Ferdinand Piech, care s-a stins din viață în luna august.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Bugatti



Comentarii
Inchide