Vești bune pentru clienții Dacia. Piesele de schimb originale sunt acum mai ieftine

Autor: Mihai Morcovescu 12 apr. 2022 Știri auto

Producătorul autohton de automobile Dacia vine în întâmpinarea celor mai fideli clienți ai săi cu fel de fel de oferte. De regulă, la achiziționarea oricărui autovehicul din gama de la Mioveni, poți beneficia de promoții de finanțare extrem de avantajoase. În această perioadă, posesorii modelelor românești au la dispoziție piese originale la prețuri mai mici.

Care sunt piesele de schimb la care se aplică reduceri?

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Vești bune pentru clienții Dacia, care dețin un model Logan II sau unul Sandero II. Aceștia pot beneficia de piese de schimb de origine Dacia Service la prețuri mai mici. De asemenea, aceștia se pot bucura mai mult de siguranță și de servicii de calitate puse la dispoziție de specialiștii constructorului român.

Piesele originale sunt concepute, dezvoltate şi fabricate conform caietelor de sarcini impuse de către constructor. Acestea respectă cerințe foarte riguroase în ceea ce privește alegerea materialelor și a proceselor de fabricaţie.

Oficialii de la Dacia Automobile recomandă folosirea doar a pieselor de schimb și accesoriilor originale. În acest fel, clienții beneficiază de calitatea și de garanţia oferite de către producătorul de la Mioveni. În același timp, se asigură o durată de utilizare a vehiculului cât mai lungă.

Noile prețuri stabilite sunt valabile pentru piesele originale Logan II și Sandero II. Acestea pot varia în funcție de unele detalii tehnice ale mașinii. Tarifele nu includ și manopera și se referă strict la prețul de vânzare maxim recomandat utilizat de către Reparatorii Autorizați Dacia începând cu 1 martie 2022.

Cea mai mare reducere de preț o consemnăm la brațele de suspensie. Acestea au un preț de catalog de 445 de lei. În momentul de față, acestea se vând cu un discount de peste 75% și costă 110 lei cu TVA inclus. De asemenea, reduceri însemnate se aplică și la kit-ul de distribuție și kit-ul de accesorii.

Dacă dorești să faci o programare în service și să alegi cea mai bună ofertă pentru mașina ta o poți face accesând acest LINK.

Cum identifici piesele originale Dacia

Trebuie să știi că piesele de origine Dacia pot fi identificate foarte ușor. Acest lucru se face prin grafica specifică a ambalajului de origine, dar şi prin eticheta care conţine câteva elemente de securitate.

Principalul element de identificare a unei etichete securizate Dacia este holograma care poartă marca Dacia. De asemenea, piesele originale Dacia pot fi identificate prin menţiunea „Piesă de Origine” și prin codul unic de trasabilitate.

Sursa: Dacia Service

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Dacia


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide