RABLA 2022: Cum să-ți iei Dacia Logan cu 3 euro/zi. Ce motorizare și ce dotări primești pe cel mai accesibil Logan

Autor: Mihai Morcovescu 04 feb. 2022 Știri auto

Producătorul de automobile Dacia oferă clienților din țara noastră posibilitatea achiziționării la un preț excelent a noului Logan. Dacă te-ai hotărât să-ți cumperi unul dintre modelele din gama de la Mioveni, în momentul de față există o ofertă extrem de atrăgătoare pentru berlina autohtonă.

Cât costă cel mai accesibil Dacia Logan și ce dotări are?

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Oficialii mărcii românești și-a obișnuit clienții cu promoții pentru toate buzunarele. În momentul de față, cel mai ieftin model Dacia pe care îl poți cumpăra pe piața locală nu este Sandero cum ai fi tentat să crezi.

Dacă Logan este vehiculul care îți satisface toate nevoile, iar acum este momentul să faci pasul și să-l cumperi. De ce? Ei bine, în clipa de față, poți să-l cumperi cu mai puțin de 10.000 de euro. Acest lucru este posibil prin programele Rabla 2022 și Dacia Avantaj.

Versiunea la care ne referim este cea cu nivel de echipare Essential. Sub capotă se găsește motorul 1.0 ECO-G alimentat cu benzină și GPL. Prețul acestui model este unul fără concurență, și anume 9.550 de euro. De altfel, Logan rămâne în continuare cel mai accesibil model din gama Dacia.

Performanțele Daciei Logan 1.0 ECO-G vor fi aceleași cu cele ale variantei echipate cu unitatea pe benzină 1.0 TCe. Diferența o face nivelul de emisii de CO2, care sunt mai mici față de nivelurile de noxe înregistrate de modelul alimentat cu benzină.

Sistemul GPL folosit de noul Logan și celelalte modele Dacia este furnizat de compania Landi Renzo. Aceasta este unul dintre cei mai mari producători de profil din lume. În plus, sistemul de alimentare cu GPL fost special construit pentru motorizările Renault de pe automobilele construite la uzina de la Mioveni.

Pachetul standard include, între altele, proiectoare de ceață, aer condiționat cu reglare manuală, cruise-control și computer de bord. De asemenea, din ofertă face parte și funcția Media Control, care transformă telefonul tău mobil în sistem de infotainment pentru mașina ta.

Dacă nu ai posibilitatea să achiți integral toată suma îți poți achiziționa automobilul mult-visat în rate. Astfel, prin programul Dacia Avantaj, vei putea plăti de la 3 euro/zi pentru modelul Logan 1.0 ECO-G.

Sursa: Dacia

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Dacia


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide