Vești excelente pentru fanii lui Michael Schumacher. Un neurochirurg explică

Autor: David Andrei 26 apr. 2021 Știri auto

Vin vești excelente din Elveția, acolo unde Michael Schumacher continuă recuperarea. “Cu ajutor poate face și câțiva pași”, susține un neurochirurg ialian. Șapte ani au trecut de la accidentul suferit la schi într-o vacanță alături de familie.

GALERIE FOTO

Neurochirurgul Nicola Acciari le dă speranțe fanilor lui Michael Schumacher. medicul susține că fostul mare campion din Formula 1 își poate reveni, scrie ProSport. Afirmația vine la șapte ani și patru luni de la traumatismul cranian sever suferit de german la schi, în timpul unei vacanțe cu familia în Alpii francezi.

“Respiră, inima îi bate și cu ajutor poate face și câțiva pași mici. Am avut cazuri similare în cariera mea și stiu despre ce vorbesc”, a declarat Acciari pentru intouch.wunderweib.de. La baza afirmațiilor specialistului italian stau zeci de ani de experiență în domeniul neurochirurgiei.

Trebuie subliniat însă faptul că Nicola Acciari nu l-a văzut niciodată pe Michael Schumacher în cei peste șapte ani de la accident și nu face parte din echipa de medici care coordonează recuperarea fostului mare pilot. “Voi merge imediat să îl văd dacă familia îmi va da această oportunitate”, spune Acciari.

Neurochirurgul susține că Michael Schumacher este transformat total

În urmă cu mai mulți ani, italianul a înaintat o serie de presupuneri cu privire la noua înfățișare a lui Schumacher. “Este o persoană foarte diferită de cea pe care ne-o amintim de pe circuitele de Formula 1. Sistemul muscular și scheletic sunt foarte alterate și deteriorate”, a spus atunci Acciari.

Michael Schumacher a împlinit 52 de ani pe 3 ianuarie. Un documentar care îi poartă numele și care urmează să fie difuzat în cea de-a doua parte a acestui an, va dezvălui mai multe informații despre starea sa de sănătate. Este foarte probabil ca acel film să includă și primele imagini de după accident cu Schumi.

Până atunci însă, potrivit presei germane, soția sa, Corinna, a ales să scoată la vânzare proprietatea uriașă de pe malul lacului Geneva, în care familia Schumacher a locuit aproape 20 de ani. Noua sa casă va fi o vilă din Mallorca.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide