Vibrațiile motorului afectează telefoanele iPhone. Avertismentul lansat de Apple

Autor: Marius Vișan 15 sept. 2021 Știri auto
Vibrațiile motorului afectează telefoanele iPhone. Avertismentul lansat de Apple

Vibrațiile motorului pentru motociclete ar putea să afecteze funcționarea telefoanelor iPhone.

Apple a lansat un document de asistență care avertizează că expunerea la ”vibrații de amplitudine mare”, produse de unele motoare de motociclete, poate deteriora camera iPhone-ului.

Cea mai simplă modalitate de a ajunge la destinație este să folosești aplicațiile de navigație de pe smartphone. Cu toate acestea, posesorii de iPhone care atașează telefonul inteligent pe ghidonul motocicletei trebuie să știe că vibrațiile motorului ar putea afecta camera foto.

De ce nu e bine să atașezi iPhone-ul pe motocicletă?

Cu câteva zile în urmă, Apple a lansat un document de asistență care avertiza posesorii de iPhone. Reprezentanții companiei americane spun că ”vibrațiile cu amplitudine ridicată”, produse de motoarele de motocicletă de mare putere, pot deteriora atât stabilizarea optică a imaginii și autofocusul.

Vehicule cu motoare mai mici sau cu motoare electrice, cum ar fi motoretele și scuterele, produc vibrații cu amplitudine mică. Pentru acestea se recomandă utilizarea unui suport cu amortizare a vibrațiilor și evitarea ”utilizării regulate pe perioade prelungite”.

Celor cu motoare mai mari li se spune pur și simplu că nu este recomandat să atașezi un iPhone pe o motocicetă.

Aceste avertismente se aplică numai atunci când telefonul este montat direct pe vehiculele mai sus menționare. Dacă smartphone-ul este purtat în buzunar corpul și materialul textil vor acționa ca un amortizor.

Sursă: Carthrottle.com

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Shutterstock.com


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide