VIDEO: Cum arată un parc auto cu 122 de exemplare Corvette C8 ce urmează să fie casate

Autor: Mihai Morcovescu 03 ian. 2022 Știri auto

General Motors a anunțat că cele 122 de Corvette C8 distruse în tornada care a lovit luna trecută uzina de la Bowling Green vor fi casate. O filmare cu ajutorul unei drone, realizată în ultimele zile din 2021, ne înfățișează aceste mașini. Mare parte dintre modelele care apar în imaginile filmate au suferit daune ireparabile și așteaptă să fie topite.

Producția lui Corvette C8 a fost oprită

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Nu este exclus ca numărul de Corvette-uri distruse în tornada de la jumătatea lui decembrie să fie chiar mai mare. Reprezentanții companiei spun că numărul inițial de 122 a reprezentat în principal numărul de exemplare C8 care au suferit avarii importante.

Personalul fabricii din Bowling Green (statul Kentucky) inspectează și în aceste zile vehiculele afectate de furtună. Ei speră că, totuși, printre acestea vor fi și mașini care vor putea fi reparate și utilizate. Asta, mai ales că erau mașini parcate în afara zonei unde se aflau cele 122 de C8-uri.

Clienții ale căror mașini se numără printre cele distruse urmează să fie contactați de dealerii Chevrolet pentru a efectua o nouă comandă.

Pagubele produse au fost suficient de mari încât producția să fie oprită la fabrica din Bowling Green. Oficialii companiei americane Chevrolet au luat această decizie pentru a face loc mașinilor avariate care pot fi reparate.

Pentru asta, la linia de asamblare lucrează în permanență un grup de 90 de muncitori din totalul de 1.200 al uzine unde se fabrică modelul C8.

Sursa: Carscoops

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Carscoops


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide