VIDEO: A distrus un Tesla Model S închiriat și apoi a fugit de la locul accidentului

Autor: Mihai Morcovescu 21 mart. 2022 Știri auto

Un videoclip în care un șofer inconștient este surprins făcând o cascadorie cu o Tesla Model S a devenit viral pe rețelele de social-media. Poliția din Los Angeles a anunțat că incidentul a avut loc în week-end, iar acum îl caută pe individul care a părăsit locul accidentului.

Șoferul Tesla care a fugit de la locul accidentului este căutat de poliție

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Orice încercare de a efectua o cascadorie pe un drum public reprezintă o dovadă de inconștiență crasă. Chiar și atunci când drumul nu este circulat. Riscurile la care te expui pe tine și pe ceilalți participanți la trafic, inclusiv pietoni, sunt uriașe.

Este și cazul unui american, care a vrut să le arate prietenilor de ce este în stare, folosind un automobil Tesla Model S din 2018. Doar că ceea ce s-ar fi vrut să fie o cascadorie reușită a fost la un pas să se încheie tragic atât pentru el, cât și pentru pasageri. Din fericire, cascadoria tânărului s-a terminat doar cu pagube materiale.

Pe imaginile filmate se observă cum inconștientul șofer gonește pe o stradă din Los Angeles. La un moment dat, într-o intersecție, din cauza diferenței de nivel, vehiculul electric decolează de pe asfalt, face un salt de vreo 50 de metri și aterizează în bot. Apoi lovește câteva tomberoane și două mașini parcate pe marginea drumului și în final se oprește într-un alt automobil.

Cel care conducea mașina nici măcar nu era proprietarul acesteia. Ajutat de prieteni, el a fugit de la locul accidentului, iar acum poliția încearcă să-l găsească. Autoritățile oferă chiar o recompensă de 1.000 de dolari celui care va ajuta la identificarea tânărului care a provocat accidentul.

Nu va dura mult până când acesta va fi prins deoarece mașina era închiriată.

Sursa: Motor 1

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Capturi video


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide