VIDEO – Atenție, șoferi! Au început ninsorile. Avertismentul autorităților

Autor: Daniel Samoilă 09 nov. 2021 Știri auto

VIDEO – Ninsorile încep să își facă prezență în unele județe din România. Autoritățile îi avertizează deja pe șoferi cu privire la starea drumului.

Primele ninsori au apărut în județul Harghita, iar utilajele de deszăpezire au intrat deja în acțiune în această dimineață.

Nu mai puțin de 16 utilaje au fost trimise pe traseu pentru a împrăștia material antiderapant. Autoritățile s-au apucat de deszăpeziri încă de la primele ore ale dimineții.

VIDEO

Primele ninsori în România. Autoritățile acționează în Harghita

Zăpada s-a așternut cu repeziciune în zonele înalte din Harghita. Autoritățile avertizează că, deși stratul de zăpadă nu este consistent, îi avertizează pe șoferi să circule cu prudență și să nu plece la drum dacă nu au mașinile echipate corespunzător.

Zăpada s-au așternut pe următoarele drumuri: DN12A (zona Frumoasa – Lunca de Sus), DN12C (zona Lacul Roșu), DN13B (zona Bucin) și DN15 (zona Borsec), scrie Hotnews.

”A început să ningă în județul Harghita!

Utilajele de #deszăpezire au intrat în acțiune în acestă dimineață în zonele înalte din județul Harghita, pe DN12A (zona Frumoasa – Lunca de Sus), DN12C (zona Lacul Roșu), DN13B (zona Bucin) și DN15 (zona Borsec).

În acest moment acționăm cu 16 #utilaje care au împrăștiat peste 24 de tone de materiale antiderapante în primele ore ale dimineții.

Cu toate că stratul de #zăpadă nu este consistent, îi avertizăm pe șoferi să circule cu prudență și să nu plece la drum dacă nu au mașinile pregătite pentru #iarnă!”, au scris pe Facebook cei de la Direcția regională de Drumuri și Poduri Brașov.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide