VIDEO. Autorul celui mai faimos accident cu un Bugatti a fost condamnat la închisoare

Autor: Marius Vişan acum 5 ani Știri

ProMotor

Andy House, proprietarul unui Bugatti Veyron care a intrat intenţionat cu maşina într-un lac, a fost condamnat la un an de închisoare, după ce a fost declarat vinovat pentru încercarea de a fraudă compania de asigurări. Îniţial, acesta a declarat că a încercat să evite un pelican şi de aceea a tras de volan spre lac. Un lucru la care nu se aştepta şoferul acestui Bugatti este să fie filmat.

Citeşte şi Cât costă să devii un PERICOL PUBLIC în România

Citeşte şi Chinezii intră în posesia celei mai mari rafinării din România şi a peste 800 de benzinării

Citeşte şi VIDEO Concurentul lui Logan, câştigător al premiului “Autobest 2016”

Clipul video a fost făcut întâmplător de un alt şofer, iar astfel s-a demonstrat că nu era nici un pelican prin apropiere în momentul incidentului. Asta demonstrează că Andy House a intrat intenţionat cu maşina în lac pentru a primi banii de asigurare. Conform companiei la care avea poliţă, preţul de achiziţie al maşinii era de un milion de dolari, iar aceasta a fost asigurată pentru 2,2 milioane $. Pe lângă închisoare, inculpatul trebuie să plătească acum despăgubiri societăţii de asigurari în valoare de 600.000 de dolari. 

Citeşte şi Cum ar fi ca maşina ta să ajungă în mâinile celor de la ISIS? I s-a întâmplat unui american

Citeşte şi GALERIE FOTO. Primul van Dacia nu a fost Lodgy. Vă prezentăm Nova MPV

Citeşte şi FOTO Carburantul de 84,9 lei litru din România

Citeşte şi Numerele auto între YAD şi SEX. JOS e interzis, SUS e permis, COW n-ai voie, BOU ajunge pentru toţiComentarii
Inchide