VIDEO. „Ce idiot prost!” Max Verstappen a mai jignit încă un pilot din Formula 1, după ce l-a insultat și pe Hamilton

Autor: Daniel Samoilă 08 nov. 2021 Știri auto

Max Verstappen „lovește” din nou. Liderul clasamentului piloților din Formula 1 a mai jignit încă un pilot din Formula 1, la câteva săptămâni după ce l-a insultat și pe Lewis Hamilton, actualul campion mondial.

Momentul nefericit a avut loc în timpul calificărilor Marelui Premiu de Formula 1 din Mexic, în weekend-ul recent încheiat.

Verstappen l-a numit „idiot” pe Yuki Tsunoda, pilot la Alpha Tauri. Momentul s-a petrecut cu câteva secunde înainte ca sesiunea a treia a calificărilor să se încheie.

Intră în Galeria FOTO

„De necrezut, ce idiot prost!”, a spus Verstappen pe comunicațiile radio, iar momentul s-a auzit în direct. Pilotul olandez l-a jignit pe Tsunoda pentru că nu s-ar fi asigurat în momentul în care a revenit pe circuit de la boxe.

VIDEO

https://www.youtube.com/watch?v=B4PQZuP9v14&ab_channel=MrMatthewF1

Max Verstappen l-a jignit și pe Lewis Hamilton

Nu este primul episod în care Max Verstappen a jignit un pilot din Formula 1. Un episod similar a mai avut loc și în timpul antrenamentelor libere ale Marelui Premiu al Statelui United, din Austin, scrie essentiallysports.com.

Verstappen și Hamilton s-au apropiat extrem de mult înainte de intrarea în primul viraj, iar britanicul l-a șicanat pe olandez, Verstappen ieșind de pe pistă pentru câteva momente.

Acest lucru l-a determinat pe Verstappen să-l numească „idiot” pe Hamilton și i-a arătat degetul mijlociu britanicului.

Recent, Verstappen a câștigat Marele Premiu al Mexicului și a ajuns la nouă victorii în acest sezon. Verstappen, plecat de pe locul trei, a reușit să îi depășească pe Bottas și Hamilton încă din primul viraj și să preia șefia cursei, pe care nu a mai cedat-o până la final.

Verstappen este lider în clasamentul piloților cu 312,5 puncte, în timp ce Hamilton are 293,5 puncte.

În clasamentul constructorilor, pe primul loc se află Red Bull cu 478,5 puncte, cu unul mai mult decât Mercedes.

În 2021 mai rămân de disputat încă patru curse până la final. Urmează în weekend Marele Premiu al Braziliei, pe circuitul de la Interlagos.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Shutterstock



Comentarii
Inchide