Video: Cum procedează un poliţist chinez atunci când un bătrân este surprins de culoarea roşie?

Autor: Cristian Agatie 08 aug. 2019 Știri auto
Video: Cum procedează un poliţist chinez atunci când un bătrân este surprins de culoarea roşie?

În România poliţiştii au o imagine destul de sumbră în aceste zile, iar internetul abundă de exemple în care aceştia fac de râs uniforma. Într-unul din cazuri, un echipaj de poliţie aplică o amendă unei bătrâne care nu reuşise să sprinteze suficient de repede de pe o parte pe alta a străzii, sub povara celor 81 de ani din buletin.

Cum ar proceda poliţiştii din alte ţări este uşor de imaginat, cu toate că exemplul din videoclipul de mai jos nu este unul la care să ne fi gândit înainte de a-l vedea. Întâmplarea s-a petrecut în China, iar cazul este foarte asemănător cu cel care s-a petrecut în Bucureşti. 

Singura dioferenţă este că poliţistul chinez a sărit fără să stea pe gânduri în ajutorul bătrânului care traversa şi l-a luat în spate pentru a-l trece strada. Desigur, nu am fi avut astfel de aşteptări de la poliţiştii români, dar ar fi ajutat foarte multă dacă s-ar fi uitat puţin în telefonul mobil în timp ce bătrânica traversa strada. Sau, cu puţină bunăvoinţă, să oprească traficul până în momentul în care doamna octagenară ar fi ajuns pe partea cealaltă a străzii.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Cristian Agatie
După o experiență scurtă în presa generalistă și radio, a intrat în presa auto „din oportunism” în 1994, la revista Autoturism a Automobil Clubului Român, și a rămas „din convingere” din 2008, la Auto Bild, un nou proiect demarat în România de Axel Springer în colaborare cu Edipresse. Absolvent ... citește mai mult
Pro Motor

Comentarii
Inchide