VIDEO - Caz revoltător în capitală: o bătrână de 81 de ani a fost amendată pentru că traversa prea încet!

O bătrână de 81 de ani a fost amendată ieri în Bucureşti pe motiv că a traversat pe culoarea roşie a semaforului. Femeia, care se deplasa cu dificultate, spune că a început traversarea când semaforul era pe verde.Întâmplarea a fost postată pe reţelele de socializare.

VIDEO - Caz revoltător în capitală: o bătrână de 81 de ani a fost amendată pentru că traversa prea încet! VIDEO - Caz revoltător în capitală: o bătrână de 81 de ani a fost amendată pentru că traversa prea încet!

Un caz revoltător s-a petrecut ieri în Bucureşti: poliţiştii au amendat o bătrână de 81 de ani pentru traversarea străzii pe culoarea roşie a semaforului. Femeia afirmă însă că a început traversarea pe culoarea verde dar, pentru că se deplasa cu dificultate, la jumătatea străzii culoarea semaforului s-a schimbat în roşu.

Un echipaj de poliţie care a intervenit prompt pentru ”rezolvarea situaţiei”: Numai că poliţiştii au reţinut doar ultima parte a propoziţiei de mai sus, astfel că şi-au scos carnetul cu procese verbale şi au aplicat plini de zel amenda corespunzătoare.

Scena a fost filmată de un trecător, care a întrebat poliţiştii care este procedura legală pentru astfel de situaţii, fărăr ca aceştia săpară că îl iau în seamă. De cealaltă parte, bătrâna nu a încercat în să-i convingă pe poliţişti să o ierte. Potrivit legii, pietonul surprins în timpul traversării de semnalul roşu trebuie să grăbească trecerea, iar dacă drumul este prevăzut cu un refugiu sau spaţiu interzis circulaţiei vehiculelor, să aştepte pe acesta apariţia culorii verde.

Imaginile în care bătrâna este amendată de poliţiştii Capitalei au fost postate pe reţelele de socializare şi le puteţi vedea mai jos.Până la ora transmiterii ştirii, reprezentanţii Poliţiei nu au furnizat încă un punct de vedere.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.