VIDEO – Caz revoltător în capitală: o bătrână de 81 de ani a fost amendată pentru că traversa prea încet!

Autor: Cristian Agatie 07 aug. 2019 Știri auto
VIDEO – Caz revoltător în capitală: o bătrână de 81 de ani a fost amendată pentru că traversa prea încet!

Un caz revoltător s-a petrecut ieri în Bucureşti: poliţiştii au amendat o bătrână de 81 de ani pentru traversarea străzii pe culoarea roşie a semaforului. Femeia afirmă însă că a început traversarea pe culoarea verde dar, pentru că se deplasa cu dificultate, la jumătatea străzii culoarea semaforului s-a schimbat în roşu.

Un echipaj de poliţie care a intervenit prompt pentru ”rezolvarea situaţiei”: Numai că poliţiştii au reţinut doar ultima parte a propoziţiei de mai sus, astfel că şi-au scos carnetul cu procese verbale şi au aplicat plini de zel amenda corespunzătoare.

Scena a fost filmată de un trecător, care a întrebat poliţiştii care este procedura legală pentru astfel de situaţii, fărăr ca aceştia săpară că îl iau în seamă. De cealaltă parte, bătrâna nu a încercat în să-i convingă pe poliţişti să o ierte. Potrivit legii, pietonul surprins în timpul traversării de semnalul roşu trebuie să grăbească trecerea, iar dacă drumul este prevăzut cu un refugiu sau spaţiu interzis circulaţiei vehiculelor, să aştepte pe acesta apariţia culorii verde.

Imaginile în care bătrâna este amendată de poliţiştii Capitalei au fost postate pe reţelele de socializare şi le puteţi vedea mai jos.Până la ora transmiterii ştirii, reprezentanţii Poliţiei nu au furnizat încă un punct de vedere.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Cristian Agatie
După o experiență scurtă în presa generalistă și radio, a intrat în presa auto „din oportunism” în 1994, la revista Autoturism a Automobil Clubului Român, și a rămas „din convingere” din 2008, la Auto Bild, un nou proiect demarat în România de Axel Springer în colaborare cu Edipresse. Absolvent ... citește mai mult
Vlad MIRONESCU

Comentarii
Inchide