VIDEO – Cum să distrugi o jantă cu o presă hidraulică

Autor: Marius Vișan 27 mai 2016 Știri auto
VIDEO – Cum să distrugi o jantă cu o presă hidraulică

 


Aveţi o zi grea la locul de muncă şi vreţi să vă deconectaţi puţin de la rutină? Dacă răspunsul este da vă punem la dispoziţie un clip video care să vă ajute să vă destresaţi. În el nu se întâmplă mare lucru. O presă hidraulică zdrobeşte, cu cele 500 de tone ale sale, o jantă de oţel. 

Nu ştim nici noi să explicăm de ce, dar clar există o curiozitate în fiecare om de a vedea cum reacţionează lucrurile când sunt puse sub o astfel de greutate. 

În clipul de mai jos vedem cum se comportă o jantă sub cele 500 de tone, dar dacă sunteţi curioşi să vedeţi cum arată un vas de toaletă, un papuc, un aparat foto, un dop de plută sau diverse alte lucruri puse sub această presă, vă invităm să vă abonaţi la pagina lor de YouTube şi să-i urmăriţi. 


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide