VIDEO. Dacia Arena – Noua mândrie naţională. Primul brand auto român care dă numele unui stadion

Autor: ProMotor 11 ian. 2016 Știri auto

 

 

Clubul italian de prim eşalon Udinese a anunţat, pe site-ul oficial, că noul său stadion, care urmează să fie inaugurat, se va numi „Dacia Arena”, informează Mediafax.

„Udinese şi Dacia anunţă că noul stadion din Udine va fi inaugurat în curând. În următoarele săptămâni va fi sărbătorită naşterea unei noi arene ultramoderne. Pentru prima dată în Italia, un stadion va fi sponsorizat de un brand auto”, se arată în comunicatul de pe site-ul grupării italiene.

Citeşte şi Rovinieta ar putea deveni istorie

Citeşte şi De ce cutia de viteze manuală foloseşte modelul H?

Citeşte şi GALERIE FOTO. Maşinile dictatorilor – află ce automobile deţineau Hitler, Saddam Hussein sau Kim Jong-Il

Stadionul are o capacitate de 25.000 de locuri. Constructorul auto Dacia este sponsorul principal al clubului Udinese din 2009.

Clubul italian Udinese va încorpora în numele noului stadion şi brandul Dacia. Astfel, compania românească devine primul brand auto care dă numele unui stadion din Italia.

„Sunt fericit că putem sărbători împreună cu managementul Dacia, care a dorit să fie încă o dată alături de noi prin această sponsorizare”, a declarat Gianpaolo Pozzo, patronul clubului italian.

Citeşte şi 5 maşini premium second hand mai ieftine de 8.000 de euro

Citeşte şi Cum vei putea cere restituirea vechii taxe auto, fără proces. Descarcă aici formularul 

Citeşte şi „Dacia este un Lidl al maşinilor”

„Sponsorizarea noului stadion din Udine este punctul culminant al unui parteneriat de succes. Dacia Arena este începutul unei noi ere, pentru Dacia şi pentru Udinese. Eu sunt sigur vom sărbători multe evenimente împreună”, a adăugat Bernard Chretien, director al Renault Italia.

Site-ul echipei Udinese a anunţat oficial ceea ce în urmă cu câteva luni erau doar zvonuri. Atunci a fost făcut şi un clipul de prezentare cu viitoarea Dacia Arena, clipl pe care îl puteţi vedea mai jos.

Citeşte şi Cum să-ţi dezabureşti cel mai rapid parbrizul – Metoda NASA

Citeşte şi VIDEO. Ai volan pe dreapta? Mai faci o dată şcoala

Citeşte şi Calculatorul ANAF pentru timbrul de mediu 2016. Află cât vei plăti anul acesta

Citeşte şi Cele mai tari maşini americane clasice, aflate la vânzare în România – GALERIE FOTO

Citeşte şi Cum se calculează tariful UBER care a enervat utilizatorii. Factorul de multiplicare – explicat de companie pentru ProMotor

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide