VIDEO – Drifturi cu un Chevrolet Camaro Cabrio într-o benzinărie!

Autor: Mihai Morcovescu 08 nov. 2021 Știri auto
VIDEO – Drifturi cu un Chevrolet Camaro Cabrio într-o benzinărie!

Proprietarul unui Chevrolet Camaro Cabrio a oprit la o benzinărie pentru a realimenta, însă ceea ce a urmat o să te șocheze.

După ce termină de alimentat, „eroul” nostru poate fi auzit întrebând dacă cel care filmează este pregătit, iar acesta îl îndeamnă să pornească în ceea ce, probabil, avea să reprezinte o experiență pe cât de inedită, pe atât de periculoasă.

Tânărul șofer ambalează motorul coupe-ului american de culoare galbenă și pornește într-o serie de drift-uri printre pompe! El demonstrează că este experimentat și că nu face de ieri, de azi drifturi, mai ales că efectuează manevrele cu o singură mână pe volan, iar la un moment dat ia ambele mâini de pe volan.

Ținând cont de locația aleasă manevrele erau extrem de periculoase deoarece o cât de mică greșeală ar fi putut lovi una dintre pompe și, implicit, provoca un adevărat dezastru. În plus, la începutul filmării se poate observa că în stație se mai află câteva autoturisme.

La început, americanul s-a mulțumit să facă drift-uri cu al său Chevy Camaro Cabrio în jurul unei singure pompe, însă cu adrenalina la maximum, el a continuat să facă „cerculețe” și în jurul unei a doua pompe.

Oricât de spectaculoasă ar putea părea în ochii unora isprava tânărului american, gradul de periculozitate a fost unul foarte ridicat. De altfel, videoclipul a ajuns pe platforma Reddit.com, în subsecțiunea intitulată „IdiotInCars”.

Sursa: Carscoops

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Captură video


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide