VIDEO. Echipa românească a produs reclama de Crăciun a companiei Skoda

Autor: Daniel Samoilă 19 dec. 2021 Știri auto
VIDEO. Echipa românească a produs reclama de Crăciun a companiei Skoda

Echipa de creație a Skoda România a câștigat pitch-ul pentru a realiza reclama de Crăciun a companiei din acest an, la nivel internațional.

Spotul are o durată de un minut și 53 de secunde și a primit titlul de „Crăciun fericit alături de cei dragi, de la Skoda!”.

„Ideea creativă, „cea mai dulce farsă de Crăciun”, dramatizează cu căldură și umor ideea unui Crăciun în care, mici și mari, suntem co-creatori ai stării de bine și ai bucuriilor pentru cei dragi”, descriu cei de la Skoda reclama pentru Crăciunul din 2021.

Materialele din social media au fost lansate pe 1 decembrie, iar agenția Roddia s-a ocupat de creația acestei reclame. Spotul a fost regizat de Sarra Tsorakidis și produs de Abis Studio.

VIDEO

Skoda a câștigat opt premii la „Auto Trophy 2021”

Nu mai puțin de opt trofee a obținut Skoda în cel de-al 34-lea sondaj „Auto Trophy 2021”. La competiția organizată în fiecare an de revista germană Auto Zeitung și-au exprimat votul 12.126 de cititori ai publicației.

Skoda a câștigat titlul de „Cea mai bună marcă de import” cu 34,9% din totalul voturilor exprimate. A fost pentru a opta oară consecutiv, începând din 2014, când producătorul din Cehia a primit acest trofeu.

Skoda a mai câștigat și alte titluri: modelul Fabia a primit titlul de „Mașini de oraș/mașini mici”, Skoda Octavia la „Modele compacte”, Crossover-ul Kamiq a cucerit primul său „Auto Trophy”, Skoda Superb a primit titlurile la categoria „Clasa de lux” și „Cel mai bun raport preț-performanțe”, crossover-ul Kamiq a primit titlul de „SUV-uri importate cu preț de până la 25.000 de euro”, iar Skoda Enyaq IV s-a ales cu un premiu la categoria „SUV electric cu preț de până la 50.000 de euro”.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Youtube / Skoda



Comentarii
Inchide