VIDEO Filmul de Oscar al celei mai mari construcţii din piese LEGO.

Autor: Alexandru Banu 30 sept. 2016 Știri auto
VIDEO Filmul de Oscar al celei mai mari construcţii din piese LEGO.

 

Iată cele două motive pentru care iubim maşinile şi mecanica. LEGO şi Land Rover. Nu vorbim despre o maşină din LEGO, ci despre enormul Tower Bridge construit din piese LEGO. La o scară clar mai mica, dar la fel de rezistentă. Recordul celei mai mari construcţii LEGO fusese consemnat acum câţiva ani, la New York, unde a fost expus un X-Wing (navă din Star Wars) din 5.335.200 piese.

Acum a fost depăşit cu mult de promovarea celor de la Land Rover. Fix 5.805.846 de piese au folosit englezii pentru copia lui Tower Bridge, pe care au asamblat-o în Warwickshire, aproape de fabrica Land Rover din Solihull. Din comunicatul producătorului de maşini am aflat ca dacă ai fi pus piesele LEGO cap la cap, ai fi legat Paris de Londra via Tower Bridge.

Ca să reziste la presiunea celor două Land Rover-uri, piesele au fost asamblate pe o structură metalică. La eveniment au fost şi Bear Grylls ca martor la record şi Sir Ben Ainslie, olimpic la sailing. El a intrat cu unul dintre SUV-uri prin apă de aproape 1 metru şi cu o bărcuţă din 186.500 de piese remorcată. 

VIDEO

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide