VIDEO. Gest inconștient. Un șofer traversează calea ferată, deși barierele erau lăsate

Autor: Daniel Samoilă 02 nov. 2021 Știri auto
VIDEO. Gest inconștient. Un șofer traversează calea ferată, deși barierele erau lăsate

Gest inconștient pentru un conducător auto. Un șofer al unui model Dacia Logan a traversat calea ferată, deși barierele erau lăsate în acel moment, scrie digi24.ro.

Momentul a avut loc duminică, 31 octombrie, la ora 7:45, la trecerea de cale ferată din cartierul Andronache, București.

Camerele de supraveghere din zonă au surprins momentul, iar cazul a fost sesizat de CFR Călători.

VIDEO

Șofer inconștient: a forțat barierele la trecerea de cale ferată

Pe imaginile video se poate observa cum mașina a încetinit înainte ca barierele să fie coborâte, dar șoferul s-a strecurat printre bariere și a trecut peste calea ferată.

CFR Infrastructură a sesizat cazul și a trimis imaginile la Poliție. Șoferul în cauză este căutat și în momentul în care va fi găsit, se va alege cu carnetul suspendat trei luni.

CFR SA va sprijini în continuare acțiunile Poliției Rutiere în vederea identificării conducătorilor auto care încalcă în mod voit regulile de circulație prevăzute de CODUL RUTIER, prin monitorizarea traficului la trecerile la nivel și transmiterea tuturor imaginilor surprinse pe camerele de luat vederi, astfel încât împreună să contribuim la reducerea numărului de accidente/incidente rutiere la TRECERILE LA NIVEL CU CALEA FERATĂ”, au atras atenția cei de la CFR Călători pe Facebook.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: newsbucuresti / YouTube



Comentarii
Inchide