VIDEO. Gestul extrem făcut într-o parcare de un șofer din Satu Mare

Autor: Daniel Samoilă 19 nov. 2021 Știri auto

Scene incredibile într-un supermarket din Satu Mare. Un șofer l-a călcat pe un alt bărbat pe picior cu mașina.

Evenimentul a avut loc în seara de miercuri, 17 noiembrie, în parcarea unui Kaufland. Conflictul a pornit de la un bărbat care ținea locul de parcare pentru soție, timp în care un alt șofer a devenit iritat și l-a călcat cu mașina pe picior.

Intră în Galeria FOTO

Imaginile au fost surprinse de o cameră montată la bordul unui alt autoturism, care se afla în trecere în acel moment.

VIDEO

Gest extrem într-o parcare din Satu Mare

Conform presasm.ro, pe imagini se poate observa cum un bărbat în vârstă de 40 de ani voia să țină un loc de parcare pentru soție, care urma să ajungă cu mașina.

Apare apoi un bărbat de 47 de ani, care a încercat să obțină cu orice preț acel loc de parcare. Cei doi au început să se certe și bărbatul în vârstă de 47 de ani a decurs la un gest extrem: l-a călcat pe „rivalul” său pe picior cu mașina.

Bărbatul care își aștepta soția s-a înfuriat și mai tare și a lovit mașina cu piciorul și a distrus una dintre oglinzi. Ba mai mult decât atât, acesta i-a amenințat pe ceilalți pasageri aflați în mașină.

În fața supermarketului a venit un echipaj de poliție pentru a calma spiritele. Bărbatul rănit la picior a dus cu ambulanța la Spitalul din Satu Mare pentru îngrijiri medicale.

Cei doi s-au ales cu dosare penale, unul pentru vătămare corporală și celălalt pentru distrugere.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor



Comentarii
Inchide