VIDEO. Haos pe șoselele din Satu Mare. Cum au oprit polițiștii un șofer italian

Autor: Daniel Samoilă 17 dec. 2021 Știri auto

Haos pe șoselele din Satu Mare. Un șofer italian a provocat un accident, apoi a încercat să fugă de la fața locului și a spart mai multe „baraje” făcute de polițiști.

Incidentul s-a petrecut în dimineața zilei de vineri, 17 decembrie, la ora 4 dimineața. Polițiștii din Biharia (judeţul Bihor) i-au solicitat șoferului italian să oprească, dar acesta n-a făcut-o.

Individul a spart un filtru al Poliției Carei (judeţul Satu Mare) și a gonit pe șosele cu viteză ridicată. Oamenii legii au folosit și armele pentru că șoferul a vrut să lovească mașinile conduse de oamenii legii.

VIDEO

Urmărire ca-n filme pe șoselele din Satu Mare

Conform PresaSM.ro, italianul a fost prins într-un final după ce a blocat benzile de sens în Satu Mare. Polițiștii l-au blocat la intersecţia dintre Drumul Careiului şi centură. Totuși, șoferul italian a reușit să blocheze pe diagonală un TIR.

Individul chiar a vrut să intre frontal cu mașina în TIR, iar după a încercat să dea înapoi și să fugă.

Sursa citată menționează că polițiștii și jandarmii s-au aruncat asupra mașinii și au spart geamurile, pentru a-l împiedica să mai facă alte mișcări. În cele din urmă, italianul a fost încătușat și dus la o secție de poliție din Satu Mare.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor



Comentarii
Inchide