VIDEO – Încă un șofer surprins conducând pe contrasens pe A1!

Autor: Mihai Morcovescu 08 nov. 2021 Știri auto
VIDEO – Încă un șofer surprins conducând pe contrasens pe A1!

Un șofer sibian a fost la un pas să producă o tragedie fiind surprins, duminică, 7 noiembrie, în timp ce conducea cu viteză pe contrasens pe Autostrada A1, între Sibiu și Deva!

Momentul șocant a fost filmat cu ajutorul unei camere de bord aflată pe un autoturism care circula cu o viteză de peste 130 km/h. De altfel, conducătorul auto al acestei mașini a fost cel care a sunat la 112.

Potrivit informațiilor furnizate de poliție, incidentul s-a produs în jurul orei 13:00, în zona kilometrului 245 de pe Autostrada A1, pe sensul dinspre Sibiu spre Deva, relatează portarul Sibiu Independent.

Din fericire, polițiștii sibieni au reușit să-l oprească pe inconștientul șofer după câteva minute, evitând, astfel, o eventuală tragedie.

Întrebat cum a ajuns pe contrasens, bărbatul de 72 de ani le-a declarat agenților de la „Rutieră” că pur și simplu a greșit intrarea pe autostradă. Pentru fapta sa, șoferul în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă de 870 de lei, totodată fiindu-i suspendat și dreptul de a conduce în următoarele 60 de zile.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Captură video


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide