VIDEO: Kimi „Iceman” Raikkonen are o inimă uriașă. Gestul cu care finlandezul a uimit o lume întreagă

Autor: Mihai Morcovescu 21 iul. 2022 Știri auto
VIDEO: Kimi „Iceman” Raikkonen are o inimă uriașă. Gestul cu care finlandezul a uimit o lume întreagă

Fostul pilot de Formula 1 Kimi Raikkonen rămâne în centrul atenției opiniei publice de pretutindeni chiar și după retragerea din activitate. Finlandezul a fost protagonistul unui moment extrem de emoționant în regiunea Toscana din centrul Italiei, acolo unde își petrece vacanța cu familia sa.

Campionul mondial din 2007 i-a surprins pe italieni cu un gest de omenie făcut în plină stradă. Tocmai el, cel supranumit „Iceman” datorită caracterului său imperturbabil, a surprins cu un gest care a uimit o lume întreagă, nu doar pe italieni.

Într-una dintre zile, în care temperaturile au depășit cu mult 30 de grade, Kimi a ieșit la o scurtă plimbare cu fetița lui Rianna Angelia Milana. Cei doi mâncau câte o înghețată în momentul în care fostului „ferrarist” i-a atras atenția un detaliu de la o mașină parcată pe una dintre străduțele din localitatea San Galgano.

Ce a făcut Raikkonen în timpul vacanței petrecută în Toscana

Îmbrăcat în bermude gri și cămașă albastră și purtând ochelari de soare, Raikonen s-a apropiat mai mult de automobil. El a zărit în habitaclu un câine care, deși unul dintre geamuri era întredeschis, suferea în mod evident din cauza căldurii sufocante din interiorul mașinii.

Fără să stea prea mult pe gânduri, Kimi Raikonen și-a golit recipientul de înghețată și a turnat apă. Apoi, a întins păhărelul bietului animal care a început să bea, salvându-i viața. Un gest simplu, dar plin de omenie care îl descrie perfect pe finlandezul de 42 de ani.

Momentul a fost filmat și postat pe Instagram de un bun prieten al lui Raikkonen, Gino Rosato, managerul Scuderiei Ferrari. Pe filmare se vede cum acesta dă din cap dezamăgit că se pot întâmpla astfel de lucruri. Filmulețul a devenit repede viral și a atras aproape 79.000 de aprecieri și comentarii.

Video-ul a fost însoțit de următorul mesaj: „Înapoi la o vacanță tradițională în Toscana. Tuturor ne este dor de tine @kimimatiasraikkonen! Ne este mereu dor de cineva special! De ce? Pentru că și-a făcut timp să-și golească paharul de înghețată ca să toarne apă și apoi să-i dea să bea unui biet câine suferind de căldură, închis într-o mașină! Dumnezeu să te binecuvânteze 🙏🙏 frate, ești un om bun”.

Gestul a fost apreciat de majoritatea internauților. Totuși, au fost persoane care susțin că Raikkonen ar fi putut face mai mult. Unii spun că ar fi trebuit ca finlandezul să mai aștepte câteva minute până la sosirea proprietarului mașinii. Alții sunt de părere că ar fi trebuie să ceară ajutor pentru a nu pune în pericol viața câinelui.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Gino Rosato (@gino_rosato)

Sursa: Autoblog.it

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide