VIDEO – Momentul în care șoferul unei Toyota Camry lovește 3 mașini. Impact la doar 50 km/h

Autor: Daniel Samoilă 16 nov. 2021 Știri auto

Incident provocat de șoferul unei Toyota Camry. Autoturismul Toyota a lovit trei mașini parcate pe marginea drumului: un model Mercedes-Benz Clasa A, un Hyundai i20 și un Porsche Macan.

Accidentul s-a petrecut în Australia, la finalul săptămânii trecute. Momentul a fost surprins de camera de bord a unui șofer care a parcat în apropiere.

Intră în Galeria FOTO

Pe camera instalată pe bord se poate observa cum șoferul Toyotei Camry a lovit în plin partea din spate a unui Mercedes-Benz, pe care l-a împins într-un Hyundai i20 de culoare roșie. La rândul său, acel Hyundai i20 a fost împins într-un Porsche Macan GTS de culoare albă.

VIDEO

Accident provocat de o Toyota Camry într-o parcare din Australia

Potrivit carscoop.com, șoferul modelului Camry se deplasa cu o viteză de aproximativ 50 km/h, în momentul în care a lovit Mercedes-ul.

Incidentul a provocat daune majore pentru modelele Mercedes și Hyundai, în timp ce Porsche Macan a „scăpat” doar cu bara de protecție avariată.

Șoferul Toyotei Camry nu avea permis de conducere și nici asigurare la mașină. Din fericire, nimeni nu a fost rănit în urma acestui incident. Pe finalul clipului se poate observa cum șoferul Toyotei coboară din mașină și nu este rănit.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Facebook / Dash Cam Owners Australia



Comentarii
Inchide