VIDEO. O mașină care transporta peste 12.000 de pachete de țigări s-a răsturnat

Autor: Daniel Samoilă 12 ian. 2022 Știri auto

Un șofer care transporta în mod ilegal mii de pachete de țigări s-a răsturnat cu autoturismul său. Bărbatul a fost scos din mașină de polițiștii de frontieră.

Incidentul s-a petrecut marți, 10 ianuarie 2022, în jurul orei 20:00, pe DN 18, între localitățile Petrova și Rona de Sus, județul Maramureș. Mașina găsită de polițiști era deja răsturnată, în interior fiind un șofer în vârstă de 36 de ani, care are domiciliul în județul Maramureș.

Totodată, oamenii legii au descoperit nu mai puțin de 15 colete cu țigări.

Șoferul a declarat că nu are nevoie de îngrijiri medicale, dar oamenii de legii au chemat o ambulanță care l-a transportat pe bărbat la Spitalul Municipal din Sighetul Marmației, pentru a primi îngrijiri medicale.

VIDEO

Un șofer care transporta ilegal țigări s-a răsturnat cu mașina

În urma investigațiilor efectuate de Poliția de Frontieră, s-a constatat că acele colete conțineau „12.330 pachete țigări cu inscripția Duty-Free și timbru Belarus, în valoare de peste 143.000 lei, cantitate ce a fost ridicată în vederea confiscării.”

De asemenea, un echipaj al Poliției din Vișeul de Sus efectuează cercetări pentru a vedea cum s-a produs accidentul.

Oamenii legii au indisponibilizat autoturismul marca Audi care ar valora 100.000 de lei la sediul Poliției de Frontieră din Valea Vișeului. Șoferul este cercetat acum de către polițiștii de frontieră pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

„În cauză poliţiştii de frontieră derulează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vişeu de Sus, la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun”, mai anunță Poliția de Frontieră.

Sursa: politiadefrontiera.ro

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: politiadefrontiera.ro



Comentarii
Inchide