VIDEO. O șoferiță, amenințată cu pistolul în trafic. Polițiștii au găsit vinovatul

Autor: Daniel Samoilă 30 dec. 2021 Știri auto
VIDEO. O șoferiță, amenințată cu pistolul în trafic. Polițiștii au găsit vinovatul

O șoferiță a sunat la 112 și a anunțat că a fost amenințată cu un pistol în trafic. S-a întâmplat pe Drumul Național 73 Pitești – Câmpulung.

Incidentul s-a petrecut în ziua de miercuri, 29 decembrie. O femeie în vârstă de 25 de ani se deplasa cu autoturismul dinspre Pitești către Câmpulung, când a fost amenințată cu un pistol de un alt participant la trafic. Acesta se deplasa în aceeași direcție de mers.

Un echipaj al Inspectoratului de Poliție Județean Argeș a plecat în misiune și l-a identificat pe șoferul care a amenințat-o pe femeie. Acesta conducea un model BMW și mai avea încă doi pasageri în mașină.

VIDEO

Ce au descoperit polițiștii în BMW

Potrivit politiaromana.ro, șoferul BMW-ului avea doar 19 ani și era din comuna Murgași. Oamenii legii l-au oprit în Mioveni, când circula pe DN73 către Valea Stânii.

Pe lângă șoferul adolescent, în mașină mai erau alți doi pasageri: o minoră de 17 ani, din Slatina, județul Olt, pe locul din dreapta față și un tânăr de 19 ani, din comuna Goești, județul Dolj, pe bancheta din spate.

Polițiștii au găsit în mașină un pistol, care din primele verificări ar fi vorba despre un pistol de jucărie, din plastic. Șoferul a predat pistolul polițiștilor și s-a ales cu un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare.

Potrivit Codului Penal, în acest caz fapta se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă.

„Fapta de a ameninţa o persoană cu săvârşirea unei infracţiuni sau a unei fapte păgubitoare îndreptate împotriva sa ori a altei persoane, dacă este de natură să îi producă o stare de temere, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă, fără ca pedeapsa aplicată să poată depăşi sancţiunea prevăzută de lege pentru infracţiunea care a format obiectul ameninţării”, se arată în articolul 106 din Codul Penal.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor



Comentarii
Inchide