VIDEO. O șoferiță beată a circulat haotic pe DN 19. Ce alcoolemie avea?

Autor: Daniel Samoilă 29 dec. 2021 Știri auto
VIDEO. O șoferiță beată a circulat haotic pe DN 19. Ce alcoolemie avea?

O șoferiță a pus în periculos siguranța celorlalți participanți la trafic, după ce s-a urcat beată la volan. Aceasta a provocat un adevărat haos pe Drumul Național 19, pe ruta Baia Mare – Oradea.

Incidentul a avut loc marți, 28 decembrie, și a fost surprins de camera de bord a unui alt șofer. Din imaginile postate de respectivul șofer pe pagina sa de Facebook se poate observa cum femeia conduce haotic și intră de mai multe ori pe sens opus.

Șoferița a fost la câțiva milimetri să lovească un alt autoturism care venea din sens opus. Totuși, aceasta nu a putut evita coliziunea cu o mașină parcată pe marginea șoselei, în localitatea Biharia.

VIDEO

Sursă video – Facebook / Marius Medișan

Ce alcoolemie a avut femeia care s-a urcat beată la volan

Potrivit Adevarul.ro, poliția din Bihor a identificat-o pe șoferiță. Aceasta are 57 de ani și este din comuna Diosig.

Oamenii legii anunță că șoferița avea o alcoolemie de 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat, în urma testării cu aparatul alcooltest.

Femeia s-a ales cu dosar penal după ce acest incident.

„La volanul autoturismului a fost identificată o femeie de 57 de ani, din comuna Diosig. În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că aceasta prezenta o concentraţie alcoolică de 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat. Celei în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, a transmis Biroul de Presă al Poliției din Bihor.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: promotor



Comentarii
Inchide