VIDEO. O stradă din București a fost transformată într-un cimitir de mașini

Autor: Daniel Samoilă 05 ian. 2022 Știri auto
VIDEO. O stradă din București a fost transformată într-un cimitir de mașini

O stradă din București a fost transformată într-un adevărat cimitir de mașini, iar locuitorii din zonă se plâng că nu mai au pe unde să treacă, informează Digi24.ro.

Se întâmplă în Sectorul 5 al Capitalei, unde un bărbat și-a cumpărat mai multe autoturisme, multe dintre ele nefuncționale, și le-a lăsat pe trotuare.

Primăria l-a somat pe bărbat să mute mașinile și chiar i-a făcut mai multe dosare pentru a le ridica, dar procedurile sunt de durată și se întrerup după ce bărbatul mută un autoturism și doi metri pe respectiva stradă.

În total ar fi vorba de 29 de mașini care blochează ambele trotuare, plus o bandă de circulație. Mașinile sunt lipite iar oamenii nu pot circula pe stradă.

VIDEO

Bărbatul nu a recunoscut că mașinile sunt ale lui

Un reporter al Digi24 l-a întrebat pe bărbat dacă sunt ale lui mașinile parcate pe trotuar. El a negat acest lucru. „Nu sunt ale mele. Verificați la Primărie, vedeți că eu am alte mașini și sunt înmatriculate pe numele meu”, a spus acesta, potrivit digi24.ro.

Vecinii bărbatului susțin că au făcut mai multe sesizări la Primărie.

„Toate mașinile astea sunt ale lui, nu în regim de reparație. Le aduce de afară, le aduce în țară, are platforma și le ține aici cu anii. Soluția a găsit-o, mută pe asta de aici în capăt și pe aia din capăt aici, că legislația spune că dacă nu e pusă 6 luni în circulație pot să o ridice. Găsește portițe”, a declarat un localnic, potrivit sursei citate.

Proprietarul mașinilor a fost amendat o singură dată. El poate fi sancționat de Poliția Locală doar dacă una dintre autoturisme este ridicată, amenzile fiind cuprinse între 1.000 și 2.000 de lei.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Shutterstock



Comentarii
Inchide