VIDEO. Polițiștii au urmărit un șofer care a avariat mai multe autoturisme. Unde s-a întâmplat

Autor: Daniel Samoilă 29 dec. 2021 Știri auto
VIDEO. Polițiștii au urmărit un șofer care a avariat mai multe autoturisme. Unde s-a întâmplat

Un incident a avut loc în seara de marți, 28 decembrie, când o femeie a sesizat Poliția după ce autoturismul parcat a fost avariat de un alt șofer.

Șoferul cu pricina și-a continua deplasarea ca și când nu s-ar fi întâmplat nimic. Polițiștii Secției Nr.1 din Târgoviște au pornit în misiune și l-au depistat pe bărbat după mai bine de o oră.

Oamenii legii au pornit semnalele acustice ale autospecialei, dar șoferul vinovat nu a dorit să oprească inițial. Într-un final, acesta a oprit și, potrivit unei postări a Poliției Române, „emana halenă alcoolică și mai acroșase și alte două autoturisme parcate”.

VIDEO

Ce a pățit bărbatul care a acroșat mai multe mașini parcate

Șoferul care a avariat mașinile parcate a refuzat testarea cu aparatul alcooltest, dar și să meargă la spital pentru a i se preleva mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei sau prezenţei unor substanţe psihoactive.

Prin urmare, bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, urmând ca, la finalizarea cercetărilor, să se propună soluție legală, prin unitatea de parchet competentă”, mai scrie Poliția Română pe Facebook.

„După asemenea situații, mă gândesc mereu… DE CE? De ce să îți pui viața în pericol? De ce să ajungi să îi rănești chiar și pe alții? De ce să plătești pentru un moment negândit?”, a spus unul dintre polițiști.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Promotor



Comentarii
Inchide