VIDEO. Se circulă în condiții de iarnă în mai multe zone din țară. Avertismentul CNAIR

Autor: Daniel Samoilă 07 dec. 2021 Știri auto

Atenție, șoferi! În mai multe zone din țară se circulă în condiții de iarnă, potrivit unui anunț al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

În perioada 07 decembrie, ora 06:00 – 08 decembrie, ora 18:00 a fost emis un cod galben de ninsori în sudul și estul Transilvaniei, precum și în nordul și centrul Moldovei și zona de munte.

Intră în Galeria FOTO

Stratul de zăpadă se va depune consistent pe partea carosabilă, în special în zona montană și submontană. Vor fi, de asemenea, intensificări ale vântului cu viteze de 45 până 55 km/h în Moldova, iar ninsoarea va fi viscolită.

Potrivit Centrului Infotrafic, se circulă în condiții de iarnă  în zonele înalte de muncă, respectiv: Pasul Tihuța, județul Bistrița-Năsăud, Rânca, județul Gorj, Bucin și Lacu Roșu, județul Harghita, Bâlea Lac, județul Sibiu, Obârșia Lotrului, județul Vâlcea.

Ninge abundent în unele zone ale țării. Avertismentul CNAIR

CNAIR le recomandă șoferilor să circule cu atenție, să adapteze viteza la condițiile meteo existente, să evite frânările și schimbările bruște de direcție, să păstreze distanța corespunzătoare față participanții la trafic și respecte restricțiile impuse de autorități, în unele zone.

Utilajele CNAIR deja sunt pe traseu și acționează cu lamă și material antiderapant pe drumurile naționale afectate de ninsori.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Facebook / CNAIR



Comentarii
Inchide