VIDEO. Șocant! O mașină s-a rostogolit după ce a căzut de pe un pod naval

Autor: Daniel Samoilă 04 nov. 2021 Știri auto

Un moment de cumpănă pentru o tânără familie. Mașina lor s-a blocat pe un pod în timp ce acesta s-a deschis pentru a trece o navă.

Evenimentul s-a petrecut în orașul Leuven, din Belgia, pe 27 octombrie. Mașina s-a blocat pe podul Marie Thumas, care trece peste stația de tranzit Leuven Vaartkom.

Din fericire, acest incident s-a terminat fără urmări grave. Familia din mașină a scăpat fără răni majore, deși mașina s-a rostogolit.

Intră în Galeria FOTO

VIDEO

O mașină a căzut de pe un pod naval din Belgia

Potrivit carscoops.com, șoferul mașinii a intrat pe pod și brusc podul a început să se ridice. Șoferul nu a mai putut evita incidentul, iar pe imagine se poate vedea cum mașina rulează înapoi, se lovește de șosea și se rostogolește.

Imediat după ce s-a petrecut nefericitul incident, mai mulți oameni au sărit să îi ajute pe răniți și să îi scoată din mașină.

În mașină se afla un cuplu tânăr de belgieni, împreună cu un copil în vârstă de un an. Cei trei au rămas blocați în mașină și au trebuit să fie eliberați de pompierii din Leuven.

Toți trei au fost duși la spitalul local din Gasthuisberg și, din fericire, niciunul nu a suferit răni majore.

Carolien Peelaerts, de la compania flamandă Waterway, a declarat că incidentul va fi investigat.

„Investigăm cum s-ar fi putut întâmpla asta. Ne uităm pe filmările de pe camerele de supraveghere și trimitem experți la fața locului pentru a investiga acest incident”, a spus Carolien Peelaerts.

Potrivit presei locale din Belgia, nu este clar dacă șoferul a ignorat barierele sau dacă a existat o defecțiune tehnică la pod. În mod normal, șoferii sunt anunți în momentul în care podul se deschide pentru a trece o navă. Acesta ar putea fi, însă, un caz izolat. Poliția anchetează cazul și va stabili cine se face vinovat de acest incident.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:

Sursa foto: Youtube / VanMorgen!



Comentarii
Inchide