VIDEO. Sorin Grindeanu a anunțat când se va deschide lotul doi al autostrăzii A10 Sebeș-Turda

Autor: Daniel Samoilă 30 nov. 2021 Știri auto

Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a anunțat când se va deschide lotul doi al autostrăzii A10 Sebeș – Turda.

Grindeanu a precizat că porțiunea de drum se va deschide circulației marți, 30 noiembrie, după orele prânzului. Pe acest tronson de drum vor fi, însă, restricții lângă Alba Iulia (la Oiejdea) în zona alunecării de teren.

Tronsonul care face legătura între nordul orașului Alba Iulia și Aiud are 25 de kilometri. Astfel, șoferii pot circula exclusiv pe autostradă dacă pleacă de la Sibiu sau Deva și ajung la Cluj-Napoca.

VIDEO

https://www.youtube.com/watch?v=4b-S1Jqk5Mo&ab_channel=Adisan

Lotul doi al autostrăzii A10 Sebeș-Turda, deschis pe 30 noiembrie

Grindeanu a anunțat că această deschidere se va face formal, fără tăiere de panglică sau alte festivități în plus.

„Am fost să verific ce se întâmplă pe lotul 2 al Autostrăzii A 10 Sebeş – Turda, azi de dimineaţă i-am chemat la minister pe cei care se ocupă de proiect, şeful CNAIR ( Cristian Pistol) şi, având în vedere că mai sunt doar câteva lucruri, minore, care pot fi terminate până mâine, odată cu finalizarea acestora, mâine după amiază se va da drumul pe lotul 2, cu acele restricţii pe care le-am anunţat, unde circulaţia se va desfăşura pe o singură bandă. Fără festivisme, fără tăieri de panglică”, a spus Grindeanu, potrivit economedia.ro.

Acest lot de autostradă a creat probleme între CNAIR și constructorul grec. Cristian Pistol, șeful CNAIR, amenința cu rezilierea contractului dacă autostrada nu poate fi deschisă până pe 15 noiembrie.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Youtube / Adisan



Comentarii
Inchide