VIDEO. Strada unde poți încălca o regulă de circulație importantă și nu vei fi sancționat

Autor: Daniel Samoilă 24 nov. 2021 Știri auto

Caz incredibil într-un oraș din România. Pe o stradă intens circulată dintr-un oraș poți încălca o regulă de circulație importantă și nu vei fi amendat de poliție.

Se întâmplă în Buzău pe o porțiune din strada Transilvaniei. Încălcarea liniei continue este legală aici. Nu din cauza schimbării legislației, ci pentru că muncitorii care au trasat noul marcaj rutier au aflat că Poliția nu autorizase execuția lui.

Intră în Galeria FOTO

Primarul Buzăului a anunțat o ședință cu poliția și constructorul.

Încălcarea liniei duble continue se produce de mai multe ori pe strada Transilvaniei din Buzău, în dreptul a cinci intersecții cu străzi secundare, dar şi porţi de acces în societăţi comerciale.

Drumul a fost modernizat și s-a trasat o linie continuă dublă care măsoară 1,5 kilometri și are capetele la două sensuri giratorii.

VIDEO

Strada din Buzău unde șoferii încalcă o regulă de circulație și nu sunt amendați

Potrivit Adevărul.ro, Poliția Rutieră din Buzău a anunțat că, încă din faza documentației, aceste marcaje au fost respinse, dar ele au fost trasate de muncitori cu câteva zile înainte de a se afla răspunsul.

Polițiștii nu pot da amenzi în acest caz șoferilor până nu se rezolvă problema.

”În urma analizării documentaţiei tehnice privind reabilitarea străzilor Transilvaniei, Unirii şi Aleea Industriilor, Serviciul Rutier Buzău a înaintat un aviz negativ Primăriei Municipiului Buzău în ceea ce priveşte modul de sistematizare pe aceste artere”, a declarat comisarul șef Silviu Dinu, de la Poliţia Rutieră Buzău.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Youtube / Iulian Bunila



Comentarii
Inchide