VIDEO. Tesla Model 3, transformată în mașină pe cărbuni

Autor: Daniel Samoilă 01 nov. 2021 Știri auto

Un automobil electric Tesla Model 3 care să polueze? Există așa ceva? Ei bine, da. La acest lucru s-au gândit doi americani, pentru a sărbători Halloween-ul.

Pe canalul de Youtube TopLineRacer a apărut un clip cu o Tesla Model 3 transformată …. într-o mașină pe cărbuni. Conform insideevs.com, doi americani au montat o țeavă de eșapament pe o Tesla Model 3, pentru a face să pară ca și cum ar funcționa pe cărbuni.

Apoi au mers cu mașina câțiva kilometri prin trafic pentru a vedea cât poluează. De asemenea, pe capota mașinii s-a montat și o fumigenă, iar alta a fost introdusă în țeava de eșapament.

Totul a fost realizat sub formă de glumă pentru sărbătoarea de Halloween, care a avut loc la finalul lunii octombrie.

VIDEO

Tesla Model 3, cel mai bine vândut model din clasa medie premium în Europa

Tesla Model a fost cel mai bine vândut model din clasa medie premiul în Europa, în primele șase luni ale anului.
Modelul electric a depășit BMW Seria 3, Audi A4 și Mercedes-Benz Clasa C. Tesla Model 3 și-a dublat practic vânzările pe primul semestru (+108%), ajungând la peste 66.000 de mașini comercializate în Europa.

Cea mai bună piață a sa rămâne Norvegia, unde Tesla a vândut o zecime din volumele lui Model 3.

Începând de săptămâna trecută, Tesla valorează peste 1000 de miliarde de dolari după contractul semnat cu Hertz pentru achiziția a 100.000 de mașini Tesla Model 3 până în 2022. Cotațiile acțiunilor Tesla au depășit pragul de 1.000 de dolari după anunțarea tranzacției.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Captură YouTube / TopLineRacer



Comentarii
Inchide