VIDEO. Un Audi, luat de ape după ce un șofer a încercat să traverseze un râu

Autor: Daniel Samoilă 13 dec. 2021 Știri auto

Gest inconștient al unui șofer din Prahova. Posesor al unui model Audi A3, acesta a încercat să traverseze Teleajănul învolburat, însă mașina a fost luată de viitură.

Momentul s-a petrecut în localitatea Cheia, din județul Prahova. O tânără a filmat incidentul, iar șoferul a vrut să o impresioneze și să traverseze râul.

Intră în Galeria FOTO

În cele din urmă, pompierii au reușit să-l salveze pe tânăr, dar mașina s-a răsturnat.

VIDEO

Un șofer, salvat din râul Teleajăn de pompierii prahoveni

Potrivit Libertatea.ro, șoferul și alte două prietene au vrut să ajungă la o pensiune din Cheia, dincolo de Teleajăn.

Una dintre tinere a trecut râul învolburat pe un podeț, iar cealaltă a rămas să filmeze. Șoferul a accelerat și a intrat în apă, iar mașina a fost luată pe sus. Podețul de peste râu a fost rupt de respectivul vehicul și apoi s-a oprit într-un bolovan.

Tânărul a reușit să iasă prin portbagaj și a fost salvat de pompieri. Mașina, în schimb, s-a răsturnat. S-au înregistrat doar pagube materiale în urma incidentului.

„Un bărbat de 30 de ani a fost salvat de un echipaj de pompieri. Acesta se afla în autoturism şi încerca să ajungă la o pensiune din localitatea Cheia. A trecut pe lângă râul Teleajen cu autoturismul şi din cauza debitului mare a fost răsturnat pe plafon. Este în afara oricărui pericol”, a transmis ISU Prahova.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Youtube / Autovlog Ploiești



Comentarii
Inchide