VIDEO: Un garaj plin cu supercar-uri și limuzine de lux din Miami a fost distrus de inundații

Autor: Mihai Morcovescu 20 iun. 2022 Știri auto

Furtunile care s-au abătut în ultimele săptămâni asupra Floridei au provocat pagube materiale însemnate în tot statul, inclusiv în Miami. Pe internet au apărut numeroase filmulețe care arată dezastrul rămas în urma inundațiilor. Unul dintre acestea ne dezvăluie imagini dintr-un garaj, acolo unde mai multe supercar-uri au fost complet distruse de cantitățile uriașe de apă.

Valoarea totală a supercar-urilor este estimată la câteva milioane de dolari

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Videoclipul cu pricina a fost postat pe pagina de Instagram @florida_corvette_owners și a devenit rapid viral. Între bijuteriile pe patru roți distruse se pot distinge un Rolls-Royce Cullinan, un Corvette C7, câteva modele Ferrari, un Mercedes-AMG GT și o mașină care pare a fi un Plymouth Prowler.

Valoarea totală a pagubelor nu a putut fi stabilită cu exactitate, însă este estimată la câteva milioane de dolari. Din imaginile de față putem să ne dăm seama că nivelul apei în interiorul garajului a depășit un metru. De asemenea, este posibil ca unele mașini să fi fost mișcate de la locurile lor. Spre exemplu, modelul AMG GT portocaliu pare să fi rămas blocat deasupra unei borduri din beton.

Inundațiile care au afectat tot statul Florida au fost declanșate la începutul lunii de furtuna tropicală Alex. În unele momente, vântul a suflat și cu viteze de peste 100 km/h. Părţi din sudul statului american au fost grav afectate de ploile abundente şi de inundaţii. Cele mai afectate au fost orașul Miami și suburbiile acestuia. Sezonul uraganelor are loc în fiecare an între 15 mai şi 30 noiembrie, în Oceanul Pacific, şi între 1 iunie şi 30 noiembrie, în Oceanul Atlantic.

După cum subliniază site-ul CarThrottle, acesta nu este singurul videoclip de acest gen. Mai jos poți vedea ce s-a întâmplat cu un Corvette C8 care fost surprins în timp ce străbătea o stradă unde apa avea peste un metru adâncime.

Sursa: Carscoops

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:

Sursa foto: Capturi video


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide