Mercedes-Benz introduce pachetul aniversar „F1 Edition” pe modelul AMG GT63 SE Performance

Autor: Promotor 22 mai 2022 Știri auto

Producătorul german de automobile de lux Mercedes-Benz anunță că modelul AMG GT 63 SE Performance a primit pachetul „F1 Edition”. Acesta a fost lansat pentru a marca împlinirea a 55 de ani de divizia de performanță AMG.

Cât costă pachetul aniversar pentru noul AMG GT63 SE Performance?

Lansat în urmă cu câteva luni, noul Mercedes-Benz AMG GT 63 SE Performance primește deja o versiune specială. Cel mai puternic model de serie produs vreodată de AMG poate fi comandat de-acum cu pachetul aniversar „F1 Edition”.

Noul pachet special include nuanța unică pentru caroserie Gri Alpine, din catalogul Manufaktur și o grafică AMG specifică în partea inferioară a caroseriei. De asemenea, mașina a primit o serie de accente roșii și jante forjate de 21 de inch cu cinci spițe duble.

De asemenea, clienții au la dispoziție pachetul AMG Aerodynamics, precum și pachetele AMG Night I și AMG Night II. Acestea oferă elemente finisate în negru.

Compania din Affalterbach nu a publicat și fotografii cu interiorul. Știm, însă, că scaunele AMG Performance vin cu tapițerie din piele Nappa neagră  cu cusături contrastante roșii. Centurile de siguranță sunt tot roșii, iar la nivelul planșei de bord și a consolei centrale există inserții din fibră de carbon. În plus, pragurile AMG sunt iluminate.

Sub capota modelului german a fost montat un sistem de propulsie plug-in hybrid. Acesta este format dintr-un motor V8 twin-turbo de 4,0 litri și o unitate electrică montată posterior, care livrează împreună 843 CP și 1.400 Nm de cuplu.

Bateria are o capacitate de 6,1 kWh. Mercedes-Benz AMG GT 63 S E Performance poate parcurge în modul electric până la 12 kilometri.

Pachetul „F1 Edition” poate fi comandat pentru 23.800 de euro.

Sursa: Mercedes-Benz

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Mercedes-Benz



Comentarii
Inchide