VIDEO: Un hoț de catalizatoare atacă o mașină de poliție cu o bormașină

Autor: Mihai Morcovescu 22 dec. 2021 Știri auto

O bandă de hoți de catalizatoare din Marea Britanie a fost surprinsă zilele trecute în flagrant, în timp ce opera pe una dintre străzile din Manchester. Banda de infractori a fost protagonista unui incident dramatic, care s-ar fi putut încheia tragic pentru unul dintre hoți.

Hoții de catalizatoare au reușit să scăpe

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Imaginile cu incidentul au fost surprinse de camera video amplasată pe bordul mașinii de poliție. Pe înregistrare se poate observa cum polițiștii urmăresc în mare viteză mașina infractorilor pe o stradă îngustă.

La un moment dat, șoferul din respectivul automobil, un Volkswagen Jetta argintiu cu numere false, frânează violent înainte de o intersecție. Din mașină sare un bărbat mascat, care se îndreaptă amenințător spre mașina polițiștilor și aruncă în direcția ei cu un obiect care seamănă cu o bormașină electrică.

Fix în acel moment, hoțul aflat la volan dă în marșarier, lovind mașina polițiștilor. În manevra sa, acesta l-a izbit și pe bărbatul mascat cu portiera pe care acesta o lăsase deschisă.

Infractorul a fost aruncat pe carosabil. Deși șocul a fost destul de violent, acesta din urmă se ridică rapid și se urcă în mașină după care șoferul demarează în trombă.

Potrivit informațiilor oferite de poliție și citate de DailyMail, suspecții au reușit în cele din urmă să scape. Se pare că aceștia au comis în acea zi zeci de furturi de catalizatoare în șapte cartiere din Manchester.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Capturi video


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide