VIDEO: Un Range Rover, incapabil să urce pe o stradă acoperită cu zăpadă

Autor: Mihai Morcovescu 29 dec. 2021 Știri auto

Range Rover Sport este unul dintre cele mai capabile SUV-uri, care poate aborda fără probleme o stradă acoperită cu zăpadă. Videoclipul de față te va face să-ți schimbi părerea.

Eroare umană sau Range Rover-ul avea anvelope uzate?

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Cei care au filmat pățania acestui șofer susțin că Rang Rover-ul era echipat corespunzător cu anvelope de iarnă. Dacă la asta adaugi toate sistemele electronice de asistență cu care este dotat SUV-ul britanic, momentul este cu atât mai jenant.

Să conduci pe timp de iarnă este o misiune destul de dificilă mai ales pentru șoferii neexperimentați. În condiții de aderență foarte scăzută, dacă nu reușești să obții suficientă tracțiune, nu vei putea niciodată să folosești la maximum sistemele de asistență ale mașinii.

De aceea, suntem tentați să credem că cel aflat la volanul lui Range Rover era neexperimentat. Practic, el nu a știut cum să procedeze în condițiile date. Există și o a doua explicație, și anume că pneurile de iarnă erau atât de uzate încât nu mai ofereau aderența necesară pe o astfel de suprafață.

În imaginile surprinse undeva în Franța șoferul poate fi văzut cum inițial pare să urce strada fără probleme. Însă, pe la jumătatea distanței, mașina se oprește. Urmează alte câteva tentative eșuate ale conducătorului auto, care în final se declară învins.

Sursa: Carscoops

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Capturi video


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide