VIDEO. Volkswagen a lansat un teaser cu modelul ID.Buzz

Autor: Daniel Samoilă 24 dec. 2021 Știri auto

Constructorul german Volkswagen a lansat, pe final de an, un teaser cu monovolumul electric VW ID.Buzz, care va fi dezvăluit în 2022.

Într-un clip scurt de doar 17 secunde Volkswagen prezintă partea frontală a mașinii, în special punând accent pe noile faruri LED cu care este echipată.

Intră în Galeria FOTO

În teaser se mai arată, de asemenea, un concept inedit: mânerele ușilor sunt iluminate în diferite culori. Mai putem observa și diferitele culori în care este proiectat modelul ID.Buzz.

VIDEO

Volkswagen lansează un nou monovolum electric: ID Buzz

Potrivit carscoop.com, mai multe detalii despre noul ID.Buzz se vor cunoaște în lunile următoare. Cert este că acest model va fi lansat în configurații diferite, de la o furgonetă de marfă până la o variantă autonomă.

În ceea ce privește o parte din specificații, se pare că mașina va veni cu tracțiune pe spate și integrală.

Dacă ne raportăm la modelul ID.4, atunci ID.Buzz va avea un motor electric care poate dezvolta până la 201 cai putere și un cuplu de 310 Nm. Aceste specificații sunt pentru modelul cu tracțiune pe spate.

ID.Buzz cu tracțiune integrală va beneficia de un grup motopropulsor cu un motor dublu ce va produce până la 295 de cai putere și un cuplu de 459 Nm.

Modelele ID.Buzz și ID.Buzz Cargo vor fi introduse pe piață în primăvara lui 20222.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Carscoop.com



Comentarii
Inchide