Viitoarea generație a lui Honda Civic a fost prezentată pe Twitch

Autor: George Cristea 18 nov. 2020 Știri auto

Viitoarea generație a lui Honda Civic a fost prezentată pe Twitch, într-o mișcare neobișnuită pentru un producător auto. A 11-a generație a modelului japonez a fost prezentată sub forma unui „prototip”, care însă ar urma să intre în producție virtual neschimbat.

Intră în Galeria FOTO

A 11-a generație a compactei japoneze păstrează silueta generației actuale, dar face un pas înainte în ceea ce privește designul, care este mult mai sofisticat. Viitorul model va fi lansat în primăvară în Statele Unite sub forma unui sedan. Ulterior, modelul va fi introdus și în Europa, ca hatchback și sedan. O versiune sportivă Type R este, de asemenea, prevăzută.

Liniile modelului actual au fost „îmblânzite”, designerii Honda schimbând extravaganța pe conservatorism și rafinament. Rezultatul este unul care va fi apreciat și în afara cercului de „hipsteri” care reprezintă clientela tradițională a mărcii Honda.

Viitoarea generație Honda Civic introduce un design interior schimbat radical

Honda nu a oferit imagini din interior, cu excepția unei schițe de design. Designul minimalist este aici dus la extrem, rezultatul fiind una dintre cele mai profesionale planșe de bord din industria auto – departe de stilul „love-it-or-hate-it” care a caracterizat modelul Civic în ultimii 15 ani.

Planșa de bord include un ecran tactil pentru sistemul de infotainment cu o diagonală de 9 inchi, precum și un panou de instrumente virtual, afișat pe un ecran digital. Gurile de ventilație sunt ascunse discret în fața unui ornament în stil fagure, care se întinde pe toată lungimea planșei de bord.

Dincolo de design, Honda promite numeroase sisteme de siguranță active și pasive, printre care un pachet actualizat al Honda Sensing și un sistem de airbaguri reproiectat. De asemena, viitorul model va avea o structură a caroseriei Honda Advanced Compatibility Engineering îmbunătățită, care asigură o protecție sporită în caz de accident pentru pasageri, dar și pentru pietoni.

Honda Civic este un model care s-a remarcat de-a lungul timpul nu doar prin designul extrabagant, ci și prin fiabilitatea ieșită din comun. Modelul japonez a rezistat chiar unui test extrem, funcționând fără ulei în instalația de ungere.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide