Viitoarele Volkswagen Golf R și Golf GTI au scăpat pe internet

Autor: Elena Luchian 21 ian. 2020 MASINI NOI

Trebuia să fie cel mai bine păstrat secret al anului pentru Volkswagen, dar noile generații Golf R și Golf GTI au ajuns pe internet.

Intră în GALERIA FOTO pentru a vedea cum arată generația anterioară

Un print screen cu ceea ce pare să fie homepage-ul unui configurator a ajuns pe Instagram. Nu numai versiunile R și GTI sunt acolo, ci și GTI TCR, GTD și GTE. Acestea sunt însoțite de cifrele de putere în kilowatti, o informație prețioasă pentru fanii versiunilor de performanță.

Astfel, conform imaginii, Golf GTi va primi 180 kW (245 de cai putere), o valoare identică fiind trecută și în contul versiunii de performanță plug-in hybrid GTE. Versiunea mai puternică Golf GTI TCR va avea 221 kW (300 de cai putere), în timp ce GOLF GTD cu motor diesel va beneficia de aportul a 147 kW (200 cai putere).

Volkswagen Golf R

În vârful gamei se va poziționa Golf R cu 245 kW, adică 333 de cai putere, ceea ce reprezintă 23 de cai putere în plus față de generația pe care o înlocuiește. Modelul anterior era capabil să accelereze de la 0 la 100 km/h în 4,6 secunde și să atingă o viteză maximă de 270 km/h, atunci când era echipat cu pachetul Performance, dar fanii așteaptă cifre mai bune de la noul R.

Noul Volkswagen Golf GTI va fi prezentat la Salonul Auto de la Geneva, în luna martie, la aproximativ jumătate de an de la prezentarea oficială a celei de-a opta generații. Noul Volkswagen Golf R ar putea fi dezvăluit în cadrul Festivalului Vitezei de la Goodwood, programat să aibă loc în luna iulie.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide