Viitorul Opel Astra va arată ca un mini-Mokka. Modelul va fi prezentat în curând!

Autor: Elena Luchian 14 iun. 2021 Știri auto

Se apropie momentul prezentării oficiale pentru viitorul Opel Astra. Nemții au arătat deja primele imagini teaser, dar rușii, nerăbdători, au desenat mașina.

GALERIE FOTO

Cei care nu mai au răbdare pentru a vedea viitorul Opel Astra primesc imagini cu ceea ce ar putea fi viitoarea generație a compactei germane. Rușii de la Kolesa au desenat mașina potrivit fotografiilor spion și urmând liniile trasate de imaginile oficiale.

Viitorul Opel Astra nu seamănă deloc cu prima generație prezentată de nemți la Salonul Auto de la Frankfurt din 1991, ca înlocuitor pentru Kadett. Ajunsă la cea de-a cincea generație, Astra se află în producție încă din 2015. Modelul a fost supus unei operațiuni de facelift în 2019 și își așteaptă acum urmașul. Va fi un model modificat radical.

Cei de la Kolesa propun o parte frontală individualizată de faruri înguste cu tehnologie LED, aproape identice cu acelea pe care le-am văzut încă din toamnă la cea de-a doua generație Mokka.

În partea posterioară apar stopuri alungite, cu dispunere orizontală, care le imită pe cele ale SUV-ului de clasă mică.

Viitorul Opel Astra – soluții tehnice preluate de la Peugeot 308

Noua generație Opel Astra va fi construit pe aceeași platformă pe care este construit Peugeot 3008, EMP2.  De la omologul său francez va prelua și o serie amplă e soluțiile tehnice.

Opel promite în premieră un plafon într-o nuanță diferită față de cea a restului caroseriei, o opțiune disponibilă și la alte modele ale brand-ului.

Nemții au pregătit schimbări majore și în cabină. Un instrumentar de bord digital și un display tactil vor fi reunite sub u capac de sticlă. Viitorul posesor de Opel Astra va primi și un volan nou, și scaune ergonomice

Tot o premieră în cei 30 de ani petrecuți pe piață de Astra este apariția în gama de motorizare a sistemelor de propulsie hibride. Nemții pregătesc și o versiune sportive, OPC, cu tracțiune integrală și aproximativ 300 e cai putere.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide