Viitorului mobilităţi în viziunea celor de la BMW. Vision iNEXT va avea premiera mondială la Salonul Auto de la Los Angeles 2018 – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 28 nov. 2018 Știri auto

BMW Vision iNEXT va avea premiera mondială în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles 2018. Modelul reprezintă o cărămidă pentru viitorul BMW Group, care cuprinde tehnologia, designul şi modurile noi de gândire ce vor fi filtrate în întreaga companiei şi brandurile acesteia.

Este pentru prima dată când toate domeniile strategice de inovaţie ale BMW Group – condus autonom, conectivitate, electrificare şi servicii (ACES) – au fost încorporate într-un singur automobil, în timp ce designul le împrumută expresia vizuală (D+ACES) şi oferă o avanpremieră a viitoarei faţete a plăcerii condusului.

Conducătorii vor avea o libertate tot mai mare de a decide cum doresc să folosească timpul petrecut în automobil. Designul interior al automobilului va deveni din ce în ce mai important, în care factorul de a te simţi bine jucând un rol mai proeminent.

Astfel, BMW Vision iNEXT complet electric a fost creat ca un spaţiu mobil care oferă o calitate reală a vieţii şi răspunde necesităţii unui nou „spaţiu favorit” în care să putem fi noi şi să ne relaxăm.

Şi exteriorul BMW Vision iNEXT este plin de inovaţii. Noul limbaj de design BMW i este vizibil clar prin liniile atractive şi formele clare, inclusiv suprafeţele puternic sculptate, curbate asemenea musculaturii pe flancuri. Culoarea Liquid Greyrose Copper spectaculoasă, ale cărei nuanţe se schimbă treptat de la cupru cald până la trandafirul întunecat, proiectează dinamismul nelimitate şi oferă un impact exterior mai mare. BMW Vision iNEXT oferă o abordare foarte modernă a părţii frontale BMW „four-eyed” clasice, completată cu faruri supersubţiri, în timp ce camerele (mai degrabă decât oglinzi exterioare) arată ceea ce se întâmplă în spate. 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide