A dat anunț că își vinde telefonul. S-a întâlnit cu un bărbat cu o mașină cu plăcuțe furate

Autor: David Andrei 05 aug. 2020 Știri auto
A dat anunț că își vinde telefonul. S-a întâlnit cu un bărbat cu o mașină cu plăcuțe furate

O femeie a publicat un anunț ca să-și vândă telefonul, pe un site de profil. Un bărbat a contactat-o și i-a cerut să se întâlnească. Acesta a venit la întâlnire cu o mașină cu plăcuțe de înmatriculare furate de la un alt autoturism, un detaliu necunoscut de femeie în momentul întâlnirii.

Poliția Capitalei a anunțat că o femeie de 55 de   ani a apelat numărul de urgență 112 după un incident care a avut loc în centrul Bucureștiului. Aceasta a fost sunată de un bărbat care i-a văzut anunțul publicat pe un site de profil, referitor la vânzarea unui telefon mobil.

Bărbatul cu care s-a întâlnit a cerut să vadă dispozitivul. După o scurtă inspecție, acesta s-a urcat în mașină, susținând că îi va aduce banii. Dar bărbatul a pornit motorul mașinii și a plecat de pe loc.

Femeia a încercat să-l oprească și s-a agățat de portiera autoturismului. Aceasta a fost târâtă câțiva metri. Păgubita a reținut numărul de înmatriculare al mașinii și a solicitat apoi ajutorul poliției pentru a-l găsi pe făptaș.

Hoțul avea plăcuțe furate la mașină

Polițiștii de la Secția 4 din Capitală au efectuat, în această dimineață, o serie de percheziții în județul Argeș. Aceștia au constatat că plăcuțele de înmatriculare ale autoturismului folosit de hoț proveneau de la o altă mașină. Acestea fuseseră declarate furate. În urma perchezițiilor, a fost găsit și telefonul mobil furat de la femeia în vârstă de 55 de ani.

Bărbatul a fost identificat de oamenii legii. Este vorba despre un bărbat de 27 de ani din județul Argeș. Acesta este acum cercetat penal de către polițiștii Secției 4 Poliție și de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Autoritățile îi avertizează pe cei care vor să vândă diverse obiecte să evite întâlnirile în zone izolate și să meargă însoțiți pentru a evita un incident asemănător.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide