Visual EV a lansat în România modelul electric Skywell ET5. Cât costă SUV-ul cu zero emisii?

Autor: Mihai Morcovescu 17 dec. 2021 Știri auto

Nou-înființata companie Visual EV, deținătoarea brandului Allview, a lansat în România SUV-ul electric Skywell ET5. Importat din China, acesta este primul vehicul cu zero emisii din portofoliul companiei brașovene.

Autonomie de 400 de kilometri

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Noul model „full electric” promite o autonomie de 400 km în ciclul de testare WLTP. De asemenea, Skywell ET5 oferă un spațiu interior generos, un sistem automat de asistență la conducere L2.5, precum și numeroase opțiuni și elemente inovatoare. Toate acestea sunt disponibile pe varianta de bază.

Skywell ET5 este disponibil în două variante de echipare, Premium și Luxury. Clienții pot alege dintre trei culori pentru caroserie (Midnight Blue, Metallic Grey și Pearl White).

În același timp, interiorul oferă două opțiuni de personalizare. Primul pachet se numește Fusion Design și oferă tapițerie din piele neagră și detalii cromate. Al doilea pachet, Royal Design, oferă tapițerie din piele maro și elemente ornamentale în aceeași nuanță.

Prețuri de la 39.980 euro cu TVA

Prețul de pornire pentru noul model electric Skywell ET5 este 39.980 euro cu TVA ș este disponibil prin Programul Rabla/Rabla Plus. În funcție de opțiunile de personalizare, termenul de livrare este de minimum 75 de zile.

Clienții pot rezerva Skywell ET5 pentru un avans de numai 500 lei, accesând acest link. Toate comenzile confirmate până la data de 31 decembrie 2021 se vor livra în luna martie 2022.

Modelul chinezesc cu zero emisii este comercializat prin intermediul primului dealer al companiei Visual Fan, „Brady Auto Center” din București.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Visual EV


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide