Viteza reală cu care se circulă în Bucureşti. Experiment pe Bd. Magheru – VIDEO

Autor: Marius Vișan 25 sept. 2019 Știri auto

Vloggerul Mariciu (Marian Ionescu) locuieşte în zona centrală a Capitalei şi s-a săturat de zgomotele maşinilor care trec în viteză, noaptea, pe Bulevardul Magheru şi Calea Victoriei. Aşa că a făcut un experiment cu un pistol radar pentru a afla cu ce viteze se circulă după lăsarea serii.

Aşa a aflat că sunt foarte multe maşini depăşesc viteza limită legală. Cea mai mare dintre ele a fost de 118 km/h. Viteză a fost măsurată cu un pistol radar cumpărat de pe internet cu 160 de euro (759 de lei), aşa că nu ştim cât de precis este.

Deşi este un experiment care nu rezolvă problema vitezomanilor din Bucureşti, poate fi un semnal de alarmă pentru autorităţi în privinţa pericolelor de pe şoselele din Capitală, precum şi în privinţa poluării fonice.

Citeşte şi Cum ştii când te lasă frânele. Care este secretul pentru curăţarea eficientă a plăcuţelor

VIDEO

A doua ţară din Europa care elimină limita de 130 km/h pe autostrăzi

Aproape 3.000 de maşini BMW şi Mini noi ruginesc într-un cimitir auto din Vancouver

Momentul în care un pickup Ford 6×6 nu e în stare să urce o mică rampă – VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide