Viziune artistică pentru Bugatti 16C Galibier

Autor: Andrei Nan 27 apr. 2012 Știri auto

Bugatti 16C Galibier este visul multor magnaţi care, probabil, că s-au plictisit deja de vechiul lor Veyron. Pentru aceştia, dar şi pentru noi, toţi cei care suntem curioşi să vedem cum se va materializa cel mai luxos Bugatti din toate timpurile, designerul macedonean Dejan Hristov are soluţia ideală.

Maşina macedoneanului respectă alura conceptului prezentat de Bugatti în 2010, dar aduce elemente cu totul şi cu totul noi. De exemplu, partea frontală prezintă nişte blocuri optice mai mici, care, atunci când nu sunt folosite, se „ascund” sub nişte clapete escamotabile, cu rol protector. Nici partea posterioară nu păstrează foarte mult din conceptul original.

Stopurile mari şi semicirculare, folosite de Galibier, sunt înlocuite cu un monobloc de LED-uri, grupate în jurul unei bare cromate. Eleronul prezent pe capacul portbagajului îndeplineşte şi roul de scut pentru luneta.

Accesul la interior se face prin intermediul unor portiere de tip gullwing, fapt ce a eliminat nevoia montanţilor centrali. Indiferent de felul în care Bugatti 16C Galibier va ajunge în producţia de serie, studii precum acesta nu fac decât să agite spiritele, în rândul acelora care îşi vor permite cu adevărat maşina.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide