Mașinile lui Vladimir Putin, Aurus Senat Cabrio, au defilat la parada militară din Piața Roșie fără spectatori

Autor: Elena Luchian 26 iun. 2020 Știri auto

Mașinile lui Vladimir Putin, noile Aurus Senat Cabrio, au defilat la parada militară din Piața Roșie fără spectator. Doar Putin și șefii de stat invitați la paradă s-au bucurat de demonstrația de forță de la Moscova. Oamenii de rând nu au avut acces din cauza pandemiei de coronavirus.

GALERIE FOTO

Parada Militară care a avut loc la Moscova, pentru a marca 75 de ani de la încheierea celui de-al Doilea Război Mondial, a fost una bizară. Amânată de pe 9 mai din cauza pandemiei, parada a avut loc săptămâna aceasta, dar tot fără spectatori. Vladimir Putin și șefii de stat invitați în capitala Rusiei au fost singurii care s-au putut bucura live de imagini.

Aproximativ 14.000 de soldați, 234 de unități de tehnică militară terestră și 75 de avioane și elicoptere au fost implicați în show-ul la care oamenii de rând nu au avut voie.

În Piața Roșie și-au făcut apariția și două Aurus Senat Cabriolet, cea de-a treia fiind doar de rezervă. Vladimir Putin ar fi trebuit să salute publicul de la bordul unuia dintre ele. Până acum, liderul de la Moscova făcea acest gest de la bordul unui ZIL cu motor GMC.

Despre Aurus Senat Cabrio, mașina comandată de Vladimir Putin pentru parade

Aurus Senat Cabrio are la bază platforma EMP. Mașina este pusă în mișcare de un sistem de propulsie hibrid, care integrează un motor electric și un motor V8 biturbo de 4,4 litri, care dezvoltă împreună 600 de cai putere. O transmisie automată cu nouă rapoarte livrează puterea către toate cele patru roti.

3,5 tone cântărește mașina, fiind probabil cel mai greu model cabrio din lume. Senat Cabrio are nevoie de 6 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h.

GALERIE FOTO

Spre deosebire de limuzina Aurus Senat, versiunea cabrio are două portiere lungi în locul celor patru, un ampatament mai scurt, o podea ranforsată, o suspensie mai moale, care să asigure confort pe suprafața cu piatră cubică din Piața Roșie, și o gardă la sol redusă cu 20 de milimetri. Șoferul poate cupla modul “Ceremonial”, mașina rulând astfel autonom la o viteză de 20 km/h.

O stație de amplificare și un suport pentru ca liderul de la Kremlin să se poată sprijini în tipul deplasării se regăsesc, de asemenea, la bord.

Noul Aurus Senat a fost construit în doar trei unități, special pentru situațiile în care Vladimir Putin vrea să salute publicul.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide