Un vlogger român râde de rușii care își dau foc la mașini ca să obțină like-uri

Autor: David Andrei 02 nov. 2020 Știri auto

Un vlogger român, pasionat de automobile, râde de rușii care își dau foc la mașină ca să obțină like-uri și să-și crească numărul de abonați.

GALERIE FOTO

Mihai Avrigeanu s-a amuzat pe seama rușilor care, în goana disperată după un număr tot mai mare de urmăritori, ard fără urmă de regret mașini de zeci de mii de euro.

Mihai a umplut mai multe bidoane de plastic cu benzină, le-a pus în portbagajul mașinii sale, un Opel Astra, și a dus mașina pe câmp. A stropit-o, și-a aprins o țigară, și, contrar așteptărilor, a început să spele mașina cu apă și detergent, folosind un burete.

Gluma a continuat. Pe montaj, Mihai apare plecând acasă pe o trotinetă. La final apare avertismentul referitor la caracterul de pamflet al clipului. “Noi, românii, nu ne permitem să ardem mașinile la ordinea zilei, ci le păstrăm și îngrijim pe cele vechi!”

VIDEO:

Rușii, campioni la distrus mașini

Rușii se pricep cel mai bine la distrus mașini de dragul celebrității. Cel mai recent exemplu este cel al lui Mikhail Litvin, care a ales să își dea foc la supercarul Mercedes-AMG GT 63 S 4-Door Coupe. Acesta a vorbit, în repetate rânduri, în vlog-urile sale, despre cât de nemulțumit este de mașină. În cele din urmă, a incendiat-o pe un câmp. Automobilul cu motor V8 de 4.0 litri, care dezvoltă 585 de cai putere, a ars complet.

Montajul, postat pe YouTube, a fost urmărit de 15 milioane de persoane în mai puțin de 10 zile.

În iarna trecută, un alt rus și-a aruncat offroader-ul, un Mercedes-AMG G 63, de la mare înălțime. Vehiculul s-a făcut zob. Și acesta s-a plâns de calitatea modelului de legendă cu gardă mare la sol.

Ambii au fost acuzați de cascadorii publicitare, menită să-i ajute să recupereze banii pierduți prin distrugerea propriilor mașini.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide