Un vlogger din Vâlcea s-a filmat la 180 de km/h. Polițiștii au văzut clipul și i-au luat permisul pe termen nelimitat

Autor: ProMotor 07 mart. 2020 Știri auto

Vlogging-ul a ajuns de ceva vreme și în România, iar fiecare domeniu are deja reprezentanții săi. Unii sunt mai cunoscuți, iar alții mai puțin cunoscuți, dar toți vor același lucru: faimă și cât mai multe vizualăzări pe internet.

În Vâlcea, de exemplu, câțiva vloggeri au încercat să atragă multe vizualizări pe YouTube cu niște clipuri în care apar în timp ce fac drifturi și liniuțe cu niște BMW-uri.

Clipurile au avut succes, doar că printre cei care l-au vizionat au fost și polițiștii. Așa că cei doi tineri vâlceni au rămas fără permise de conducere pe termen nelimitat şi s-au ales cu dosare penale după ce au postat un clip în care se lăudau cu încălcări ale Codului Rutier, scrie adevărul.ro.

Cu alte ocazii cei doi vloggeri s-au filmat gonind pe un bulevard din municipiul Râmnicu Vâlcea cu o viteză incredibilă: peste 180 de km/h.

GALERIE FOTO

După ce polițiștii s-au autosesizat și le-au reținut permisele auto, unul dintre vloggeri a postat un clip în care povestește ce s-a întâmplat.

Din comentariile numeroşilor săi fani de pe You Tube, care, în mare parte, par să fie de acord şi să-l încurajeze în „nebuniile” sale de la limita penalului, reiese că nu este la prima abatere.

În ciuda vârstei fragede, 20 de ani, permisul său de conducere „stă mai mult la poliţişti”. Dar chiar și așa tânărul susține că nu va renunţa la pasiunea sa pentru maşini, indiferent de consecinţe: „Fratele vostru se întoarce”.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Adevarul.ro



Comentarii
Inchide